Friday , 29 March 2024

Έρχονται και τα Black Weekends σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Της Σοφίας Ξανθοπούλου

Έως τώρα γνωρίζαμε τις Black Fridays. Τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης όμως φέρνουν και τα Black Weekends. Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης με τη νέα δράση της, ξεκινά δυναμικά την παρουσία της με δύο Σαββατοκύριακα τον Ιανουάριο τόσο για τους επισκέπτες της περιοχής όσο και για τους κατοίκους της.

Το κάθε ξενοδοχείο έχει δημιουργήσει ξεχωριστά πακέτα προσφορών σε πραγματικά προνομιακές τιμές, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ένωσης ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, σκοπός των ξενοδοχείων δεν είναι μόνο να παρέχουν μια ευχάριστη και άνετη διαμονή αλλά και να ψυχαγωγήσουν τους πελάτες με μοναδικές εμπειρίες όπως υπηρεσίες spa, γαστρονομικά events και μονοήμερες αποδράσεις σε συνεργασία με την εταιρεία Ammon Express.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορουν να βρον περισσότερες πληροφορίες στο www.blackweekendsl.com και να κάνουν κράτηση στις ημερομηνίες 17/1-20/1 και 24/1-27/1 επωφελούμενοι των προσφορών σε διαμονή και άλλες υπηρεσίες με εκπτώσεις από 30% έως και 60%.

Τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στα Black Weekends του Ιανουαρίου είναι:
Grand Hotel Palace
Holiday Inn Thessaloniki
Mediterranean Palace
Nikopolis Thessaloniki
The Excelsior / Charlie D. Brasserie
The Met Hotel
Anatolia Hotels Thessaloniki
Egnatia Palace Hotel & Spa
Golden Star City Resort
The Tobacco Hotel
Le Palace
Mandrino
Nea Metropolis
Domotel Olympia
Queen Olga
Alexandria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *