Thursday , 25 April 2024

«Έρχονται» 200 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 200 ατόμων μέσω ΑΣΕΠ, με ετήσιες συμβάσεις, άναψε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την κάλυψη αναγκών της υπηρεσίας Ασύλου.

Πιο συγκεκριμένα το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τμήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας Ασύλου των περιφερειακού γραφείων Αττικής, Νίκαιας και  Θεσσαλονίκης.

Οι προσλήψεις θα είναι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ) Διοικητικού Οικονομικού, Στατιστικών, Πληροφορικής και Νομικών Πολιτικών Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών καθώς και τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ) Λογιστικής και Νοσηλευτών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, ή με εξουσιοδότηση, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Π. Κανελλοπούλου 2, Τ.Κ. 10177, Αθήνα και να την απευθύνουν στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού με την ένδειξη για τη ΣΟΧ1/2019 (τηλ 210-6988582, 210-6988583).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *