Friday , 10 May 2024

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών γνωστός επιχειρηματίας

Του Γ.Κατσιάνη

Θλίψη στην επιχειρηματική κοινότητα του Αιγίου έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του Ανδρέα Παπαϊωάννου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών.

Ο Ανδρέας Παπαϊωάννου διατηρούσε αρτοποιείο και κατάστημα καφέ.

Πριν από λίγες ημέρες, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, λόγω προβλήματος υγείας και νοσηλεύονταν διασωληνωμένος στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Πατρών.

Ήταν επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγίου, οικονομικός επόπτης στην Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος και μέλος του ΔΣ της γενικής συνομοσπονδίας επαγγελματιών βιοτεχνών εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

“Αποχαιρετούμε τον ανδρειωμένο μαχητή της ζωής, τον οικογενειάρχη, τον επιχειρηματία, τον συνδικαλιστή, τον Ανδρέα που ήξερε να στέκεται απέναντι στα καθημερινά και τα μεγάλα όρθιος και αγωνιστής, με νηφαλιότητα, εντιμότητα, διεκδίκηση για την οικογένεια του, τον τόπο του, τον κλάδο του, την ΓΣΕΒΕΕ. Αποχαιρετώ τον αγωνιστή, τον φίλο, τον συνεργάτη μου. Καλό ταξίδι Ανδρέα και καλή αντάμωση”, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου Αχαΐας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *