Friday , 29 March 2024

“Αγνοούνται” τα ενιαία ειδοποιητήρια ασφαλιστικών εισφορών του Ιουλίου στον e-ΕΦΚΑ, παρά την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας

Του Γ.Κατσιάνη

Μπορεί το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να ανακοίνωσε την ανάρτηση

για πρώτη φορά ενιαίων ειδοποιητηρίων ασφαλιστικών εισφορών (κύριας, επικουρικής ασφάλισης και εφάπαξ) στον e-ΕΦΚΑ, ωστόσο μέχρι σήμερα το μεσημέρι τα ειδοποιητήρια του Ιουλίου… αγνοούνταν.

Όπως καταγγέλλουν ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι, είναι η δεύτερη συνεχή φορά που καταγράφεται καθυστέρηση στην έκδοση των ειδοποιητηρίων από τον ΕΦΚΑ.

“Δεν είναι δυνατόν, η προθεσμία για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών να λήγει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα, να μην γνωρίζουμε τι θα πληρώσουμε καθώς δεν έχουν αναρτηθεί τα ειδοποιητήρια”, δήλωσε ελεύθερος επαγγελματίας.

Όπως αποκάλυψε το thesseconomy.gr, (ΕΦΚΑ:«Αλαλούμ» με τα ειδοποιητήρια πληρωμής των εισφορών Ιουνίου, λόγω παράτασης) κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και συγκεκριμένα την Παρασκευή 31 Ιουλίου, η διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η προθεσμία καταβολής των εισφορών του Ιουνίου μέχρι και τις 20 Αυγούστου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *