Friday , 29 March 2024

Αγορά Μοδιάνο: “Ντεμπούτο” στις 5 Δεκεμβρίου με μισθωμένο το 80% των χώρων-καταστημάτων

Με μισθωμένο το 80% των χώρων-καταστημάτων της τίθεται σε λειτουργία στις 5 Δεκεμβρίου η ανανεωμένη Αγορά Μοδιάνο, μετά τη μεγάλη επένδυση για την αναβίωσή της από τον Όμιλο Φάϊς.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί από τον Όμιλο Φάϊς, στις 5 Δεκεμβρίου θα γίνει το πρώτο άνοιγμα των καταστημάτων, ενώ τα επίσημα εγκαίνια της νέας Αγοράς Μοδιάνο θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2023, μετά το πέρας των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με την ίδια μεγαλοπρέπεια που είχαν γίνει και τα εγκαίνια το 1930. Συνολικά 75 μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, 300 νέες θέσεις εργασίας, καθώς και εκατομμύρια επισκεπτών, αναμένεται να φέρουν τεράστια άμεσα και έμμεσα – οικονομικά και όχι μόνο – οφέλη στην πόλη.

“Αποκαθίσταται και παραδίδεται στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης το πρώτο ελληνικό μνημείο που αποδίδεται σε εμπορική χρήση. Παράλληλα, αποκαθίσταται ο διαταραγμένος αστικός ιστός σε ένα κομβικό σημείο του κέντρου της πόλης. Η παρουσία της Αγοράς θα δώσει νέο παλμό στην περιοχή, χάρη στο σύγχρονο της πρόσωπο, τη νέα φιλοσοφία και concept που εκφράζει, με αναφορές που συνδέουν την αίγλη του χθες, τον δυναμισμό του σήμερα και την πόλη του αύριο”, τονίζουν οι επενδυτές με ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της νέας Αγοράς Μοδιάνο στο Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *