Monday , 6 May 2024

Αγωνιστικό “ραντεβού” στο ΥΜΑΘ δίνουν οι κάτοικοι των Βασιλικών

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προχωρούν κάτοικοι και φορείς των Βασιλικών του δήμου Θέρμης, εκφράζοντας την αντίθεσή τους για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ.

Έτσι, στις 10.30 το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης με τη συμμετοχή πολιτών και φορέων της δημοτικής ενότητας Βασιλικών καθώς και της διοίκησης του δήμου Θέρμης.

Αντιπροσωπεία του δήμου Θέρμης θα επιδώσει τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου,των τοπικών συμβουλίων της δημοτικής ενότητας Βασιλικών και της Γαλάτιστας και τα ψηφίσματα των φορέων της περιοχής κατά του κλεισίματος των ΕΛΤΑ Βασιλικών.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ που δυσχεραίνει τις συναλλαγές εκατοντάδων πολιτών οι οποίοι διαμένουν στα Βασιλικά αλλά και στις γειτονικές κοινότητες όπως ο Άγιος Αντώνιος και το Μονοπήγαδο, η Αγία Παρασκευή, το Λιβάδι, η Περιστερά, η Σουρωτή, καθώς και το γειτονικό Γαλαρινό και τη Γαλάτιστα που δεν ανήκουν στο δήμο Θέρμης αλλά συναλλάσσονταν καθημερινά με το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *