Saturday , 20 April 2024

ΑΔΜΗΕ: Αποκαταστάθηκε η βλάβη στη Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Αποκαταστάθηκε νωρίτερα σήμερα, συγκεκριμένα στις 11:28 σήμερα (Παρασκευή) το πρωί η βλάβη στη Γραμμή Μεταφοράς Υψηλής Τάσης 150 kV Μουδανιών-Κασσανδρείας, στη Χαλκιδική, που προκλήθηκε από την προχθεσινή κακοκαιρία.

Σύμφωνα με τον ΑΔΜΗΕ, η ηλεκτροδότηση στο Δίκτυο Υψηλής Τάσης στην περιοχή Κασσανδρείας έχει ομαλοποιηθεί και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και στο Δίκτυο Μέσης και Χαμηλής Τάσης του ΔΕΔΔΗΕ.

Ο Διαχειριστής σημειώνει ότι «χάρη στην ταχύτατη κινητοποίηση όλου του μηχανισμού του – στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο – αλλά και των συνεργατών του, στην τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλαν οι τεχνικοί του τα δυο τελευταία 24ωρα,  η βλάβη αποκαταστάθηκε νωρίτερα σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις, που έκαναν λόγο για τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου”.

Καθοριστική συμβολή σε αυτό θωρεί πως είχαν επίσης οι υπεργολάβοι του, που συνέβαλαν με τις δικές τους δυνάμεις στην επιχείρηση της αποκατάστασης, αλλά κι ο συντονισμός που υπήρξε από την πρώτη στιγμή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και δη τα υπουργεία Ενέργειας, Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη και τις τοπικές αρχές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *