Saturday , 20 April 2024

Αδ. Γεωργιάδης : “Κανένας ανεμβολίαστος σε κλειστό εστιατόριο ή θέατρο από τον χειμώνα” – Τι είπε για τις απολύσεις εργαζομένων

Αντιμέτωποι με άρνηση εισόδου σε εστιατόρια και θέατρα, θα βρεθούν το χειμώνα όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, όπως ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. “Τον χειμώνα σε κλειστό θέατρο ή εστιατόριο δεν θα μπαίνει κανένας μη εμβολιασμένος”, είπε, συμπληρώνοντας ότι οι τελικές αποφάσεις για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, καθώς και ποιες ομάδες θα αφορά, θα ληφθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Θα απολύονται όσοι δεν εμβολιαστούν;

Ο ίδιος, μέσω του «Meeting Point» του Νewsbomb.gr και της Όλγας Τρέμη, αναφέρθηκε στις συνέπειες που θα έχουν όσοι εργαζόμενοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν λέγοντας ότι “απόλυση δημοσίων υπαλλήλων που αρνούνται να εμβολιαστούν απαγορεύεται από το Σύνταγμα” πρόσθεσε όμως ότι “για τον ιδιωτικό τομέα αλλάζει το πράγμα”.

Νέο καμπανάκι Μητσοτάκη για τη μετάλλαξη Δέλτα -Κινδυνεύουν όσοι δεν εμβολιάζονται

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απαντώντας για τα προνόμια που αναμένεται να δοθούν στους εμβολιασμένους, είπε “υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα”.

Ο πρωθυπουργός έκανε έκκληση στους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν. “Σε ό,τι αφορά στη μετάλλαξη τύπου Δέλτα, στη δική μου παρέμβαση υποστήριξα πως δεν πρέπει να πάμε σε λογική νέων περιορισμών, αλλά, αντιθέτως, να επιταχύνουμε τους εμβολιασμούς» συνέχισε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας: «Το είπα και χθες, όσοι έχουν εμβολιαστεί είναι προστατευμένοι, οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν. Πρέπει και στη χώρα μας να απευθυνθούμε τόσο προς τους νέους όσο και προς τις μεγαλύτερες ηλικίες να σπεύσουν να εμβολιαστούν” επεσήμανε ο πρωθυπουργός.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *