Friday , 19 April 2024

Αναβάθμιση των αστυνομικών υπηρεσιών της Θεσσαλονίκης και πρόσληψη προσωπικού ζήτησε ο Σάββας Αναστασιάδης από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Την αναβάθμιση των αστυνομικών σταθμών σε τμήματα στις περιοχές Σοχού, Χαλάστρας και Πανοράματος καθώς και την επαναλειτουργία των αστυνομικών τμημάτων Νέας Απολλωνίας και Διαβατών ζητά ο  βουλευτής ΝΔ Β΄ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης.

Σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο κ. Αναστασιάδης κατέθεσε υπόμνημα σχετικά με τα προβλήματα αστυνόμευσης και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές στο νομό Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε οι ειδικές υπηρεσίες ΟΠΚΕ-ΔΙΑΣ-Άμεση Δράση που δεν κινούνται σχεδόν καθόλου στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, να ενισχυθούν με προσωπικό και να επεκτείνουν την αστυνομική τους δράση σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης.

Τέλος, πρότεινε στον κ. Χρυσοχοΐδη να αυξήσει τον αριθμό μετακίνησης αστυνομικών από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη και ένα μέρος από το προσωπικό των ειδικών φρουρών που θα προσληφθεί να τοποθετηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *