Wednesday , 24 April 2024

Ανανεωμένοι οι “θαλάσσιοι περίπατοι” στον Θερμαϊκό από την επόμενη Δευτέρα

Σ.Ξανθοπούλου

Θαλάσσιες αποδράσεις και περιπάτους υπόσχονται και για εφέτος το καλοκαίρι τα καραβάκια “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”. Από την επόμενη εβδομάδα και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους στο Θερμαϊκό, με ολοήμερο μπάνιο σε beach bar στους Ν.Επιβάτες με ομπρέλα, ξαπλώστρα και καφέ στην τιμή των 10 ευρώ κατά άτομο. Ο θαλάσσιος περίπατος στο Θερμαϊκό περιλαμβάνει καφέ και ποικιλία ούζου ή κρασιού στην τιμή 14 ευρώ κατά άτομο.

Μιλώντας στο thesseconomy.gr ο tour operator Στέφανος Χατζημανώλης τόνισε ότι “προτείνω κάτι καινούργιο χρησιμοποιώντας τη σταθερή γραμμή. Το ονομάζουμε “θαλάσσιο περίπατο ( με διάρκεια 55′) στο Θερμαϊκό. Το δρομολόγιο ξεκινά από το λιμάνι, πάει στο Βασιλικό θέατρο, εκεί κάνει στάση για επιβίβαση και αποβίβαση, και μετά συνεχίζει παραλιακά από την Καλαμαριά/ Παλατάκι/ Ν. Επιβάτες. Εκεί ο επισκέπτης έχει δύο επιλογές: 1) επιλογή beach bar για μπάνιο, καφέ και ξαπλωστρα προς 10 ευρω το ατομο 2) βόλτα για καφέ και μετά ουζάκι ή κρασί σε παραλιακό καφέ, δηλαδή δύο διαφορετικά μαγαζιά προς 14 ευρώ το άτομο. Έτσι βοηθάμε την τουριστική κίνηση στους Ν.Επιβάτες και κανουμε μια ολοημερη θαλασσια βολτα με επιστροφή σε τρεις διαφορετικές ωρες 13.30μμ-15.30μμ και 17.30μμ”.

Όπως είπε ο κ. Χατζημανώλης, τα εισιτήρια κόβονται μπροστά από το πλοίο μισή ώρα πριν την αναχώρηση “γιατί από την εμπειρία μας ο κόσμος δεν κάνει κρατήσεις νωρίτερα”.

Όπως επισημαίνει ο κ. Χατζημανώλης που έχει αναλάβει την οργάνωση και τον εμπλουτισμό της διαδιακασίας μεταφοράς με τα καραβάκια, οι θαλάσσιοι περίπατοι απευθύνονται σε παρέες από τη Θεσσαλονίκη που θέλουν να χαρούν έναν υπέροχο θαλάσσιο περίπατο με γευσιγνωστικές αναζητήσεις δίπλα στο κύμα και τους θαμωνες των beach bars. Να γνωρίζουν οι επισκέπτες ότι τα μαγαζιά , ένα παραπάνω εξαιτίας και της υγειονομικής κρίσης που ζούμε, είναι πολύ προσεγμένα τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα”.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθιμό 2311.298 159.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *