Sunday , 12 May 2024

Ανοίγει ο… ασκός του Αιόλου για τον Αλέξη Γεωργούλη;- Αποβλήθηκε από την ευρωομάδα της Αριστεράς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις έπειτα από τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας γυναίκας πως κακοποιήθηκε από τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη. Το φως της δημοσιότητας ετοιμάζονται να «δουν» και νέες καταγγελίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έτοιμα να προβούν σε καταγγελίες είναι δύο ακόμη άτομα. Εκτός της Ελένης Χρονοπούλου, ο Αλέξης Γεωργούλης φέρεται ως ύποπτος για επιπλέον δύο παρόμοια περιστατικά βιασμού και κακοποίησης.

Δύο περιπτώσεις
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες μία ακόμη γυναίκα φέρεται να έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον ευρωβουλευτή και ηθοποιό και ετοιμάζεται να τον καταγγείλει. Η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη φέρεται να εργαζόταν ως ασκούμενη στο γραφείο του όταν κακοποιήθηκε από τον ευρωβουλευτή. Πηγές υποστηρίζουν ότι το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε προ διετίας, όταν είχε βγει για ποτό με τον Αλέξη Γεωργούλη και την επομένη βρέθηκε κακοποιημένη σωματικά. Προς τον παρόν, δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό, ωστόσο, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης Χρονοπούλου φέρεται να σκέφτεται να κινηθεί νομικά και να καταγγείλει τον ευρωβουλευτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και τρίτη υπόθεση που εμπλέκει τον Αλέξη Γεωργούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Political της Τετάρτης, υπάρχει μία ακόμη περίπτωση, που σύμφωνα με την εφημερίδα, αφορά έναν άνδρα πρώην συνεργάτη του κ. Γεωργούλη, ο οποίος κάνει λόγο για κάκιστες εργασιακές συνθήκες κατά την περίοδο που βρέθηκε στο γραφείο του ευρωβουλευτή κι ο οποίος παραιτήθηκε.

Αποβλήθηκε από την ευρωομάδα της Αριστεράς
Το Έκτακτο Προεδρείο της Ομάδας «left» αποφάσισε να τεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης εκτός της Ομάδας, σεβόμενη την πρόταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Γεωργούλη. Υπενθυμίζεται ότι καταγγελία για «βαριά ποινικά αδικήματα» σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη έγινε στις βελγικές αρχές το 2020 και προσωποποιήθηκε το 2020, σύμφωνα με πληροφορίες. Αναφέρεται μάλιστα ότι η καταγγελία είναι επώνυμη -και ως προς την καταγγέλλουσα και ως προς τον φερόμενο ως δράστη- από τον χρόνο πλησίον της πράξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *