Friday , 19 April 2024

«Αντάρτικο» Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ-Ζητά να δώσουν εξηγήσεις «πρόσωπα που ευθύνονται για την ήττα»

Τριγμούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν οι δηλώσεις της βουλευτή Πέλλας, Θεοδώρας Τζάκρη σχετικά με τις ευθύνες που υπάρχουν για την εκλογική ήττα της 7ης Ιουλίου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», η κα Τζάκρη  άφησε αιχμές σε βάρος όσων πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν στη χάραξη της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος.

«Την επόμενη ημέρα, επομένως, πρέπει να κάνει αυτοκριτική μέσα στα όργανά του, όχι μόνο για τις πολιτικές αλλά και για τα πρόσωπα που ευθύνονται για την ήττα», τόνισε η κ. Τζάκρη, «γιατί δεν γίνεται οι άνθρωποι που ευθύνονται για την ήττα να έχουν τον πρώτο λόγο στην επόμενη ημέρα, αυτό είναι καθοριστικό».

Επιπλέον, η κα Τζάκρη επισήμανε ότι το μήνυμα των ψηφοφόρων είναι «να ακολουθούμε πολιτικές κοινής λογικής, να κάνουμε αυτά που θέλει να κάνουμε ο λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία, όχι κάποιες ελάχιστες πλειοψηφίες» και στο πλαίσιο αυτό, τάχτηκε υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.

«Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μία αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο και να παραδίδει το αίσθημα ασφάλειας που ζητούν οι πολίτες στην Δεξιά και τον αυταρχισμό», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *