Saturday , 20 April 2024

Απεργία στις λαϊκές από τις 7 Απριλίου – Παραγωγοί και πωλητές αντιδρούν στο νέο νομοσχέδιο του ΥΠΑΝ

Απεργιακές κινητοποιήσεις αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών αρχής γενομένης από την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 εξαιτίας του επικείμενου νομοσχεδίου που προωθεί το Υπουργείο Ανάπτυξης προς ψήφιση.

Την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 η Ομοσπονδία Παραγωγών – Πωλητών Λαϊκών Αγορών καλεί τα μέλη της στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στη λαϊκή αγορά της Τούμπας απέναντι από το γήπεδο ΠΑΟΚ στις 7πμ.Τα Σωματεία θα διανέμουν δωρεάν προϊόντα στους καταναλωτές. Επίσης, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Βασίλη Μακρίδη “όσοι συνάδελφοι μπορούν και επιθυμούν να διαθέσουν δωρεάν προϊόντα και αυτοί από την δικιά τους παραγωγή στους καταναλωτές. ΚΑΝΕΝΑΣ παραγωγός και επαγγελματίας στις λαϊκές αγορές της χώρας για την διασφάλιση της δουλειάς μας!” τονίζει ο κ. Μακρίδης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άγγελος Δερετζής με ανάρτησή του στο FB επισημαίνει ότι “η κυβέρνηση ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ τις λαϊκές αγορές, η κυβέρνηση ΔΙΝΕΙ τους πάγκους μας σε εταιρείες, η κυβέρνηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ μονοπώλια και ΚΑΤΑΡΓΕΙ τον ανταγωνισμό. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι οι πωλητές θα ΧΑΣΟΥΝ τη δουλειά τους, απόλυτος έλεγχος της αγοράς, ΑΚΡΙΒΕΙΑ για τον καταναλωτή και ΄λιγότερα προϊόντα. Φίλη και φίλε καταναλωτή: Μας γνωρίζεις και σε γνωρίζουμε. Μας εμπιστεύεσαι και σε εμπιστευόμαστε. Σε στηρίξαμε και ξέρουμε πως θα μας στηρίξεις. Μαζί θα δώσουμε και αυτή τη μάχη. ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *