Friday , 3 May 2024

Αποκάλυψη Διαλυνά στο FM100: “Ο ίδιος γιατρός που χειρούργησε τη 14χρονη από την Επανωμή, έχει καταδικαστεί αμετάκλητα το 2012 για παραπλήσια υπόθεση!”

Και σε άλλες υποθέσεις κατηγορείται ότι εμπλέκεται ο γιατρός που χειρούργησε τη 14χρονη από την Επανωμή. Η 14χρονη έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου στο στομάχι για να χάσει κιλά. Η δεύτερη υπόθεση, αφορά σε έναν 24χρονο στην Καβάλα. Την ίδια τραγική ιστορία βίωσε με την απώλεια του γιου του πριν από τέσσερα χρόνια, ο Δημήτρης Σινιώρης από την Κεραμωτή. Ο κ. Σινιώρης είχε χάσει τον 24χρονο γιο του το 2017 από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν μετά την επέμβαση γαστρικού δακτυλίου, την οποία έκανε ο ίδιος γιατρός.

Σήμερα, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, αποκάλυψε μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης ότι “υπάρχει και τρίτη περίπτωση στην οποία ήμουν πολιτικός ενάγων με καταδίκη αμετάκλητη από το 2012 για τον ίδιο γιατρό!”. Ο κ. Διαλυνάς εξέφρασε την αγανάκτησή του για το ότι ο συγκεκριμένος γιατρός εξακολούθησε να χειρουργεί μετά τα δύο περιστατικά επισημαίνοντας ότι “κάποιοι πρέπει να ανησυχούν! Τι κάνει ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης; Δυστυχώς, ακόμη και με την καταδίκη του 2012 δε σώθηκε ούτε ο 24χρονος ούτε η 14χρονη από την Επανωμή” σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Διαλυνάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *