Tuesday , 30 April 2024

“Απόβαση” γερμανικών εταιρειών τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη

Του Γ.Κατσιάνη

Εκπρόσωποι 12 γερμανικών εταιρειών τεχνολογίας που δραστηριοποιούνται στους τομείς της κυβερνοασφάλειας και της πολιτικής προστασίας θα βρίσκονται την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή για την τριήμερη επίσκεψη είναι η ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency με θέμα “Τεχνολογίες ασφάλειας Made in Germany: Πολιτική προστασία και κυβερνοασφάλεια”.

Εξάλλου, το διήμερο 24-25 Απριλίου όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται, μπορούν να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με τους εκπροσώπους των γερμανικών εταιρειών, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργειών.

Η γερμανική επιχειρηματική αποστολή

Μεταξύ των γερμανικών εταιρειών που συμμετέχουν στην επιχειρηματική αποστολή είναι οι:

ZABAG Security Engineering GmbH κατασκευή συστημάτων πρόσβασης και παροχή λύσεων για περιμετρική προστασία,

TASSTA GmbH η οποία αναπτύσσει λογισμικό για ασφαλή ασύρματη επικοινωνία,

STUV κατασκευή ασφαλών κλειδαριών, 

PYLOCX-Systemκατασκευή smart boxes για μεταφορές smart meter,

Feuerschutz Jockel GmbH & Co. KG κατασκευή πυροσβεστήρων υψηλής ποιότητας και παροχή καινοτόμων λύσεων για την πυροπροστασία, ιδανικό για βιομηχανίες (πχ. πετρελαίου, χημικών, ανακύκλωσης κτλ).

SITEC Alarmanlagen Vertriebsgesellschaft mbH  κατασκευή συστημάτων συναγερμού και ανίχνευσης πυρκαγιάς με λειτουργία WiFi, ιδανικό για ιδιώτες και εμπειρικούς πελάτες, όπως camping ή μικρά ξενοδοχεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *