Tuesday , 19 March 2024

“ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ”: Ανοίγει πύλες το ερχόμενο Σάββατο (11 Δεκεμβρίου) στη ΔΕΘ

Έτοιμος να φωτίσει ξανά τις Χριστουγεννιάτικες νύχτες των Θεσσαλονικέων και των επισκεπτών της πόλης είναι ο “AΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ”, το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στη ΔΕΘ, που επιστρέφει φέτος μετά την περσινή ανάπαυλα λόγω της πανδημίας προσαρμοσμένος στις νέες υγειονομικές συνθήκες και κανόνες, όπως είχε δημοσιεύσει πρώτο το Thesseconomy.gr στις 23 Νοεμβρίου, με πληροφορίες από τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

“Ο Αστερόκοσμος επιστρέφει από το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου εντός της ΔΕΘ, με γενική είσοδο 7 ευρώ, η οποία σας εξασφαλίζει απεριόριστη πρόσβαση στα Παιχνίδια, στα events, στα Παγοδρόμια, στο Σπίτι του Άη Βασίλη και στο Ταχυδρομείο των Ξωτικών!” αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανάρτηση των διοργανωτών του (ΔΕΘ-Helexpo A.E. και Magic Park) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως είχε δημοσιεύσει το Thesseconomy,.gr, o “ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ” θα πραγματοποιηθεί μόνο στους εξωτερικούς χώρους του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου, από την πύλη-τόξο της ΧΑΝΘ μέχρι την Πύλη Εμπορίου στην Εγνατία, με πλήρη εφαρμογή των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων και μέτρων και θα υπάρχει έλεγχος των απαιτούμενων πιστοποιητικών εμβλοιασμού ή νόσησης στην είσοδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *