Friday , 19 April 2024

Ασφαλιστικά μέτρα ΕΕΘ-ΟΕΕΘ κατά κυβέρνησης για την αναστολή λειτουργίας της αγοράς-“Τελεσίγραφο” των εμπόρων σε Μητσοτάκη

Του Γ. Κατσιάνη

Στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της κυβερνητικής απόφασης να αναστείλει την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου από την Δευτέρα 5 Απριλίου, προχωρούν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).

Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων θα κατατεθεί αύριο, Δευτέρα 5 Απριλίου και εντάσσεται στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν προαναγγείλει παραγωγικοί φορείς της πόλης, με κύριο αίτημα η κυβέρνηση να πάρει πίσω την αρχική της απόφαση διότι βλάπτει τα συμφέροντα χιλιάδων επαγγελματιών και εμπόρων της Θεσσαλονίκης.  

Σε εγρήγορση οι έμποροι της Θεσσαλονίκης

Την ίδια ώρα, στην συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου προχωρούν οι έμποροι της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesseconomy.gr, αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), Παντελή Φιλιππίδη με τους προέδρους των τοπικών εμπορικών συλλόγων της πόλης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρίσκεται το «τελεσίγραφο» των εμπόρων προς την κυβέρνηση και οι τρόποι αντίδρασης, σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική απάντηση.     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *