Thursday , 25 April 2024

Αύριο τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος “Κωτσόβολος” στο πάρκο ΙΚΕΑ-Τριήμερες εκπτώσεις & προσφορές-Ρεκόρ τζίρου για την εταιρεία

Το ανακαινισμένο της κατάστημα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (σ.σ. στο πάρκο ΙΚΕΑ) εγκαινιάζει αύριο η εταιρεία Κωτσόβολος και πλαισιώνει τα εγκαίνια με τριήμερες εκπτώσεις και προσφορές (27-29 Ιουνίου) για όσους προβούν σε αγορές.

Όπως επισημάνθηκε σε δημοσιογραφική περιήγηση νωρίτερα σήμερα στο ανακαινισμένο κατάστημα και σε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας στη χρήση 2018-2019, πρόκειται για το κατάστημα που κάνει τον υψηλότερο τζίρο της εταιρείας στην Ελλάδα και για την μετατροπή του σε “ολοκληρωμένο νέας γενιάς” επενδύθηκε ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ.  Επίσης, όπως επισήανε ο αντι πρόεδροςκαι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Βασιλάκος,
εντός του επόμενου 18μήνου, και τα 93 καταστήματα της εταιρείας θα μετατραπούν σε “ολοκληρωμένα νέας γενιάς” .

Στο μεταξύ, η εταιρεία πέτυχε στην οικονομική χρήση από 1η Μαίου 2018 μέχρι 30 Απριλίου 2019 ρεκόρ τζίρου με ργασίες 520 εκατ.ευρώ, έναντι 462 εκατ. στην προηγούμενη χρήση (αύξηση 12,5%) και για την τρέχουσα χρήση (2019/2020) αναμένει ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Σημαντικό ρόλο στην αύξησ του τζίρου έδωσε, όπως σημειώθηκε η Black Friday.

Στην τρέχουσα χρήση βρίσκονται σε εξέλιξη επενδύσεις τουλάχιστον 11 εκατ.ευρώ, που αφορούν επτά ανακαινίσεις καταστημάτων, πέντε μεταστεγάσεις, τρια νέα καταστήματα, νέο CRM, νέα commerce platform, όπως επίσης νέο εκπαιδευτικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη και νέα αποθήκη 17.000 τ.μ. μέσω leasing για μια τριετία στον Ασπρόπυργο που θα προστεθεί στους αποθηκευτικούς χώρους 25.000 τμ που μισθώνει σήμερα.

Παράλληλα, η εταιρεία ψάχνει χώρο για να δημιουργήσει την επόμενη τριετία αποθήκη 50.000 τ.μ., που θα συμπεριλαμβάνει και επισκευαστικό κέντρο 10.000 τ.μ.στον Ασπρόπυργο. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *