Friday , 29 March 2024

Βράβευση του ΦΟΔΣΑ σε διεθνή διαγωνισμό για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Σερρών

Διεθνή διάκριση πέτυχε ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας κατά την διάρκεια των “Partnership Awards” που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο. 

Ειδικότερα, η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Σερρών που υλοποιείται από τον ΦΟΔΣΑ κατάφερε να προκριθεί στα έξι καλύτερα έργα στην κατηγορία “Best Utilities Projects in 2019” για Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή.

«Υλοποιούμε πιστά τον Περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης απορριμμάτων και έχουμε σχεδιάσει άλλες δύο τέτοιες μονάδες επεξεργασίας, ανατολικά και δυτικά της Θεσσαλονίκης», τόνισε ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Μιχάλης Γεράνης και σημείωσε πως  οι μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων  φέρνουν την περιοχή μας στην πρωτοπορία της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.                                          

«Αυτή είναι η πιο ουσιαστική συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος. Είμαι ευτυχής που αναγνωρίστηκε η προσπάθειά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέρφους στην αυτοδιοίκηση και σε όλους τους  συνεργάτες στο ΦΟΔΣΑ που όλοι μαζί δουλέψαμε για να φέρουμε το αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο κ. Γεράνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *