Tuesday , 16 April 2024

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την επόμενη εβδομάδα. Δεν θα λείψουν ωστόσο οι τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από την Τρίτη. Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την επόμενη εβδομάδα:

Δευτέρα Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη και Τετάρτη Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα δυτικά και βόρεια ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα βορειοδυτικά την Τρίτη πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πέμπτη και Παρασκευή Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Μικρή πτώση των ανέμων την Παρασκευή. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *