Saturday , 20 April 2024

Βόλος: Έκκληση για προσφορά αίματος από τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Μαγνησίας

Έκκληση για προσφορά αίματος απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Μαγνησίας σε όλους όσοι μπορούν να προσέλθουν στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και να προσφέρουν αίμα.

Η μετάγγιση αίματος, όπως τονίζει ο Σύλλογος, είναι μια πολύ σοβαρή θεραπευτική παρέμβαση και κρίνεται απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού των θαλασσαιμικών (πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία). Αποτελεί τη μοναδική θεραπεία των θαλασσαιμικών, όμως η προσφορά αίματος επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια του συμπολίτη μας. Για το λόγο αυτό οι πάσχοντες από Μ.Α. αντιμετωπίζουν δυσκολία στην εύρεση αίματος για την πραγματοποίηση μιας μετάγγισης ειδικά τις εορτές και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Γιαυτό και ο Σύλλογος καλεί τους ήδη εθελοντές αιμοδότες αλλά και όποιον άλλο δύναται και επιθυμεί να προσφέρει αίμα, να το πράξει άμεσα και ευχαριστεί από καρδιάς όσους το έχουν ήδη κάνει.

Ώρες λειτουργίας Αιμοδοσίας Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, Καθημερινά: 8.30-13.30 και 17.30-20.00 Σάββατο: 9.00-13.00 .

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επικοινωνία η Πρόεδρος κ. Δέσποινα Λουκάκη-παιδίατρος, είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων. Κινητό:6937227768».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *