Thursday , 25 April 2024

Γιάννης Καμαρινός: «Θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας»

Τα εργασιακά ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού–Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη.

Ο κ. Τσαραμπουλίδης ενημέρωσε τον υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού–Ευόσμου και υποψήφιους συμβούλους για το θεσμικό ρόλο και τις δραστηριότητες του ΕΚΘ ενώ δόθηκε έμφαση στο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει την περιοχή.

«Ο δήμος Κορελιού- Ευόσμου είναι από τις περιοχές που κατεξοχήν χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΚΘ και παρουσίασε στοιχεία για τους δείκτες απασχόλησης και την κατάσταση στον εργασιακό χώρο.

«Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαστε παρόντες και πρόθυμοι να βοηθήσουμε μέσα από τον θεσμικό μας ρόλο», σημείωσε ο κ. Τσαραμπουλίδης.

«Είχαμε μια ιδιαιτέρα εποικοδομητική συνάντηση με το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να επενδύσουμε σε στενή, ουσιαστική συνεργασία ώστε να έχουμε αποτελέσματα και όφελος για τον τόπο μας. Ως διοίκηση του δήμου Κορδελιού -Ευόσμου θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Καμαρινός.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΕΚΘ, Δημήτρης Σιαμπάνης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή», Βασίλης Καραγιαννάκης, Δημήτρης Τούμπας, Παναγιώτα Σεβρή, Δημήτρης Αναγνώστου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *