Wednesday , 24 April 2024

Γιάννης Καμαρινός: «Μέλημα μας είναι η ενεργοποίηση του γραφείου Πολιτικής προστασίας του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου»

Τα προβλήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπως οι κτιριακές υποδομές και η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός με τον διοικητή του Β’ Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, αντιπύραρχο Παναγιώτη Τιάγκο.

Ο κ. Τιάγκος αναφέρθηκε σε θέματα πυροπροστασίας και αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής και τόνισε πως ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ο δήμος θα πρέπει να μεριμνήσει για τις ανεξέλεγκτες χωματερές που έχουν δημιουργηθεί πάνω από τον περιφερειακό.

«Ως νέα δημοτική αρχή, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να ενισχύσουμε και να στηρίξουμε το έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας», δήλωσε ο κ. Καμαρινός και σημείωσε πως προτεραιότητα της δημοτικής αρχής πρέπει να είναι η συντήρηση των πυροσβεστικών κρουνών, ο καθαρισμός των δρόμων από εύφλεκτα υλικά και η διασφάλιση της πρόσβασης των πυροσβεστικών οχημάτων.

«Μέλημα μας είναι η ενεργοποίηση του γραφείου Πολιτικής προστασίας του δήμου. Οι δημοτικές υπηρεσίες οφείλουν να βρίσκονται στο πλευρό της Πυροσβεστικής ώστε οι δημότες να νοιώθουν και να είναι ασφαλείας», υπογράμμισε ο κ. Καμαρινός.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή».  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *