Thursday , 25 April 2024

Γιάννης Καμαρινός: «Προτεραιότητα είναι η εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης συγκοινωνιακής και κυκλοφοριακής μελέτης για το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου»

Κοντά στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στον τερματικό σταθμό του Ευόσμου.

Οι εργαζόμενοι έθεσαν μεταξύ άλλων στον κ. Καμαρινό τα θέματα της ανανέωσης του στόλου των αστικών λεωφορείων, της έλλειψης προσωπικού, της ασφάλειας και το κυκλοφοριακό.

Ειδικότερα για το κυκλοφοριακό, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ τόνισαν πως τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα αποτελούν μία από τις κύριες αιτίες καθυστέρησης στα δρομολόγια των λεωφορείων ενώ για την γραμμή 21 που εξυπηρετεί τον Εύοσμο, υποστήριξαν πως θα έπρεπε να κυκλοφορούν οκτώ αντί για τέσσερα οχήματα που κυκλοφορούν σήμερα.

«Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους, οι οποίοι καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους παρά τις αντίξοες συνθήκες. Ο δήμος μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης για παράδειγμα, με μικρές παρεμβάσεις που δεν κοστίζουν, όπως είναι κολονάκια και διαγραμμίσεις», τόνισε ο κ.Καμαρινός και σημείωσε πως προτεραιότητα του είναι η εκπόνηση  μιας ολοκληρωμένης συγκοινωνιακής και κυκλοφοριακής μελέτης για το δήμο.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *