Friday , 29 March 2024

Γιώργος Ορφανός: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ να ολοκληρωθεί στην ώρα του»

Την πεποίθησή του ότι θα εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε στη διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, για το οποίο ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ανέφερε ότι στόχος της ομάδας είναι να αξιοποιηθεί η ευρύτερη περιοχή.
«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε το γήπεδο να ολοκληρωθεί στην ώρα του και αισιοδοξώ ότι η δική μας παράταξη θα είναι αυτή που θα εγκαινιάσει το νέο κόσμημα της πόλης», δήλωσε ο Γιώργος Ορφανός.
Αναφερόμενος στη διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ο κ. Ορφανός τόνισε ότι «έχετε αγκαλιάσει τον ΠΑΟΚ με την αγάπη σας και αυτό το έχει αναγνωρίσει ο κόσμος της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμική για δύο διακριτούς λόγους. Ο πρώτος γιατί έχει μια ισχυρή διοίκηση και ο δεύτερος είναι τα 23 τμήματα που διαθέτει ο ερασιτέχνης, τα οποία πρωταγωνιστούν στα περισσότερα αθλήματα. Δεν υπάρχει άθλημα, στο οποίο να μετέχει ο ΠΑΟΚ και να μην τον υπολογίζουν. Αυτό είναι αποτέλεσμα των δικών σας δράσεων».
Ο Γιώργος Ορφανός αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο συγκροτήθηκε με τη συνδρομή της οικογένειάς του, εξειδικευμένων συμβούλων αλλά και με βάση τις προτάσεις Θεσσαλονικέων.
«Το σύνθημά μας είναι “το είπαμε, θα το κάνουμε”. Πρόκειται για πολύ σκληρό σύνθημα, το οποίο δημιουργεί μεγάλες υποχρεώσεις, όμως εμείς φροντίσαμε να υποσχεθούμε, αυτά που θα κάνουμε».

«Τοπόσημο το νέο γήπεδο»

Για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Ορφανός υποστήριξε ότι θα αλλάξει η εικόνα όλης της περιοχής. Κατά τον ίδιο, το νέο γήπεδο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς, ένα νέο τοπόσημο για τη Θεσσαλονίκη.
«Ο δήμος εκ των πραγμάτων συμμετέχει σε αυτήν τη δράση. Πρέπει να παίξει ενεργό ρόλο στη συνολική ανάπλαση της περιοχής. Να θεωρήσετε δεδομένο ότι όλοι εμείς έχουμε πολλά να δώσουμε», σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».


«Ο Ορφανός μου είπε σταράτες κουβέντες»


Στη συνάντηση ήταν παρών και ο θρύλος του ΠΑΟΚ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «H Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Κούδας ο οποίος δήλωσε «συγκινημένος και χαρούμενος» τονίζοντας ότι ως «άνθρωπος και ως αθλητής οφείλει πάρα πολλά σε τέσσερα γράμματα που αποτελούν το όνομα του ΠΑΟΚ».
«Δεν ήθελα ποτέ να συμμετάσχω στα κοινά μέχρι τώρα. Ο Γιώργος Ορφανός με έπεισε και με έψησε. Οι πολιτικοί τάζουν. Ο Γιώργος Ορφανός μου είπε πέντε σταράτες κουβέντες», τόνισε ο Γιώργος Κούδας.
Ο θρύλος του ΠΑΟΚ θυμήθηκε και διηγήθηκε συγκινημένος, το πώς υπέγραψε στον ΠΑΟΚ. Ήταν το 1958, όταν σε ηλικία 12 ετών έπαιζε μπάλα στην αλάνα της Αγίας Βαρβάρας. Τον είδαν τότε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και άρχισαν να δοκιμάζουν το κοντρόλ του με την μπάλα. Έμειναν ενθουσιασμένοι και τον κάλεσαν να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.
«Σήμερα είμαι στο σπίτι μου. Είμαι στην οικογένειά μου», τόνισε συγκινημένος ο Γιώργος Κούδας.
Από την πλευρά του ο επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαδόπουλος, τόνισε ότι «όλη μου η ζωή είναι ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω, τι θα έκανα χωρίς αυτόν».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *