Friday , 19 April 2024

Γραφεία στη Θεσσαλονίκη ανοίγει η Regus, η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής έτοιμων χώρων εργασίας παγκοσμίως

Παρουσία στη Θεσσαλονίκη αποκτά συντόμως,με τη λειτουργία των πρώτων γραφείων της στην πόλη στις αρχές Ιουλίου, η εταιρεία παροχής έτοιμων χώρων εργασίας Regus. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο πάροχος ευέλικτων λύσεων χώρου εργασίας παγκοσμίως, με ένα μεγάλο δίκτυο γραφείων, συνεργατικών χώρων και χώρων συναντήσεων για εταιρείες σε κάθε πόλη στον κόσμο.

Σε έναν χώρο 1,934 τετραγωνικών μέτρων που εκτείνεται σε πέντε ορόφους, η Regus θα δημιουργήσει 66 γραφεία, δύο αίθουσες συνεδριάσεων και 211 μεμονωμένες θέσεις εργασίας για όλους όσους επιθυμούν να γλιτώσουν τα πάγια έξοδα γραφείου, να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους γρήγορα και εύκολα, για όσους χρειάζονται ένα ευέλικτο συμβόλαιο για την έδρα τους αλλά και για εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην πόλη και αναζητούν χώρο εργασίας.

Τα γραφεία και οι συνεργατικοί χώροι της Regus στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Καρόλου Ντήλ, κοντά στο λιμάνι και απέναντι από την πλατεία Άθωνος, με εύκολη πρόσβαση στην στάση λεωφορείου και στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Κεντρικά κτίρια όπως το Μουσεία Μακεδονικού Αγώνα και το Εβραϊκό Μουσείο της Θεσσαλονίκης απέχουν μόνο λίγα βήματα.

H Κατερίνα Μάνου, Γενική Διευθύντρια της Regus για την Ελλάδα δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επέκταση των γραφείων μας στην Θεσσαλονίκη, μια πόλη με έντονη επιχειρηματικότητα και σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Πιστεύουμε ότι τα γραφεία μας θα βοηθήσουν πολύ όσους αναζητούν έναν μοντέρνο και εύκολα προσβάσιμο χώρο εργασίας στην καρδιά της πόλης, ο οποίος παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες αλλά και ευκαιρίες δικτύωσης στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους μας”.

Η Regus απευθύνεται σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία ή εταιρεία ανεξαρτήτως μεγέθους που αναζητά στέγαση σ’ ένα επιχειρηματικό κέντρο µε μοντέρνο εξοπλισμό,  υπερσύγχρονες υποδομές, γρήγορο internet, γραμματειακή- τηλεφωνική υποστήριξη και εργονομικά σχεδιασμένο περιβάλλον που θα ενισχύει την αποδοτικότητα των εργαζομένων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *