Friday , 19 April 2024

Γ. Ορφανός: “Όλοι μαζί θα πετύχουμε, είμαστε βέβαιοι γι’ αυτό”

«Στη λαϊκή αγορά των οδών Μακεδονίας και Γρηγορίου Ε’, στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
 
Ο Γιώργος Ορφανός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, επαγγελματίες και καταναλωτές στη λαϊκή αγορά, καθώς και με περίοικους. Άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες για τον τρόπο λειτουργίας των λαϊκών αγορών, αλλά και τα παράπονα των πολιτών, κυρίως για τις ελλιπείς θέσεις στάθμευσης στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα, μετά την εφαρμογή του μέτρου ελεγχόμενης στάθμευσης.
 
Ο Γιώργος Ορφανός κατέγραψε τα αιτήματά τους και τους ανέφερε ότι ως δήμαρχος θα λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε οι λαϊκές αγορές να λειτουργούν συντεταγμένα. Σημείωσε ακόμα ότι θα επανεξετάσει το μέτρο ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα.
 
«Επισκεφθήκαμε τη λαϊκή αγορά της περιοχής της Μαρτίου, στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα και συζητήσαμε με παραγωγούς, επαγγελματίες, αγοραστές και κατοίκους της περιοχής για τα θέματα που τους απασχολούν. Τους υπενθυμίσαμε τις προγραμματικές μας θέσεις για τη συντεταγμένη λειτουργία των λαϊκών αγορών και την απαιτούμενη καθαριότητα στην ευρύτερη περιοχή μετά το τέλος της λειτουργίας τους. Τονίσαμε σε όλους ότι θα υπάρξει εφαρμογή των νόμων προς κάθε κατεύθυνση. Όλοι μαζί θα πετύχουμε. Είμαστε βέβαιοι γι’ αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Ορφανός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *