Wednesday , 24 April 2024

Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου: “Πέρα για πέρα αναληθείς” οι φήμες για δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών εντός των ορίων του Δήμου

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου τις φήμες περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών εντός των ορίων του Δήμου, χαρακτηρίζοντάς τις σε σχετική ανακοίνωσή του ως “πέρα για πέρα αναληθείς”.

Η δημοτική αρχή δηλώνει ότι “ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ή της αστυνομίας με το Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου” και πως “είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα τηρούσε κρυφή ατζέντα για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία”.

Στο μεταξύ, νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο και πορεία σε κεντρικούς δρόμους πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί κάτοικοι του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εφαρμογή αυστηρότερου lockdown στην περιοχή τους. Μάλιστα υπέγραψαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους, το οποίο θα επιδώσουν αύριο, Δευτέρα, στον δήμαρχο, Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *