Tuesday , 19 March 2024

Δήμος μίσθωσε αθλητικό πάρκο με εννιά γήπεδα(!) για τη δωρεάν χρήση τους από τους δημότες

Του Γ. Κατσιάνη

Μέχρι σήμερα, δήμοι της χώρας μίσθωναν δημοτικές εκτάσεις και χώρους αναψυχής σε ιδιώτες για την αξιοποίηση τους.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις στον κανόνα.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει η περίπτωση του πρώην αθλητικού πάρκου (Athletic Park) «Απ. Καρακούσης», το οποίο πλέον ανήκει στο δήμο Τρικκαίων.

Για την ιστορία, η επιχείρηση άρχισε να λειτουργεί το 2001.

Ωστόσο, η οικονομική κρίση και η πανδημία προκάλεσαν οικονομικά προβλήματα στην επιχείρηση, με αποτέλεσμα να διακόψει την λειτουργία της, το φθινόπωρο του 2021.                                       

«ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για το Athletic park από σήμερα με τη μορφή που το ξέραμε!!!», σημειώνει, μεταξύ άλλων, με ανάρτηση στα social media της επιχείρησης στις 11 Νοεμβρίου 2021 ο Κ. Καρακούσης.

Ακολούθησε, η υπογραφή της σύμβασης με το δήμο Τρικκαίων για την μετεγκατάσταση του  Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ) Τρικάλων στον χώρο του πρώην αθλητικού πάρκου.

«Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή τον ενθουσιασμό τους για την μεταφορά του σχολείου στις νέες εγκαταστάσεις», δήλωσε στο thesseconomy.gr ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Επιπλέον, ο δήμος προχώρησε και στη μίσθωση του πρώην αθλητικού κέντρου, εξασφαλίζοντας για τους δημότες την δωρεάν χρήση του χώρου.

«Από την Δευτέρα 23 Μαΐου και κάθε απόγευμα, το Δημοτικό-πλέον-πάρκο θα είναι ανοιχτό και θα διαθέτει ΔΩΡΕΑΝ τα γήπεδα σε όλες και όλους. Δύο γήπεδα μπάσκετ, δύο γήπεδα beach volley, δύο γήπεδα τένις, δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5, ένα 8Χ8 και ένας περιπατητικός διάδρομος 560 μ. σας περιμένουν από τις 15.00 έως τις 23.00», σημειώνει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  ο κ. Παπαστεργίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *