Thursday , 25 April 2024

Δήμος Νεάπολης- Συκεών: Κλειστή Σάββατο (8/6) και Κυριακή (9/6) η λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου λόγω ασφαλτόστρωσης

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεγάλων εργασιών ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης περνά από αύριο ο κεντρικός οδικός άξονας της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου και Ελ. Βενιζέλου στο δήμο Νεάπολης-Συκεών.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών σε δυο μεγάλα τμήματα που προηγήθηκαν το περασμένο διάστημα, αύριο, Σάββατο 8 Ιουνίου, και μεθαύριο, Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, τα ειδικά συνεργεία της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρίας εγκαθίστανται στην περιοχή Κόκορα, για να συνεχίσουν την ανακατασκευή της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου. Συγκεκριμένα, κατόπιν ειδικής άδειας της Διεύθυνσης Τροχαίας, αύριο Σάββατο εργασίες ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης θα εκτελεσθούν από τη διασταύρωση της Λεωφ. Α.Παπανδρέου με την οδό Επταπυργίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Φλογητών στη Νεάπολη (πάρκο Βαλσαμή), για να ακολουθήσουν οι εργασίες μεθαύριο Κυριακή στο υπόλοιπο τμήμα έως την οδό Ελ.Βενιζέλου (πλατεία Ειρήνης, Ρολόι).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθώς έχουν ληφθεί ειδικά μέτρα για την κίνηση των οχημάτων μέσω παρακαμπτηρίων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Διεύθυνσης Τροχαίας, δεδομένου το τμήμα αυτό θα παραμείνει κλειστό για τα οχήματα πλην των αστικών λεωφορείων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Για την ομαλή εκτέλεση των εργασιών και την ασφαλή κίνηση των οχημάτων μέσω παρακαμπτηρίων οδών και κόμβων, η Διεύθυνση Τροχαίας προχώρησε σε ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Μεταξύ άλλων κατά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στη λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου για αύριο Σάββατο 8 Ιουνίου προβλέπεται:
• Διακοπή της κυκλοφορίας, από την ανατολή έως τη δύση του ήλιου, όλων των οχημάτων στο τμήμα της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Επταπυργίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Φλογητών.
• Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Γρ. Λαμπράκη, Π.Κουντουριώτη, Επταπυργίου, Ρήγα Φεραίου, Φλογητών και τους γύρω δρόμους της περιοχής.
• Η κυκλοφορία των οχημάτων στα παραπάνω οδικά τμήματα θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.
• Κατά τη διάρκεια των εργασιών της συγκεκριμένης φάσης, τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους με τη βοήθεια των σημαιοφόρων που θα βρίσκονται κατά μήκος της λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου.
Σε ότι αφορά στις εργασίες ασφαλτόστρωσης μεθαύριο, Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, από την ανατολή έως τη δύση του ήλιο, στη λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου τα μέτρα της Τροχαίας μεταξύ άλλων προβλέπουν:
• Διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα της λεωφ. Α.Παπανδρέου, στη Νεάπολη από τη συμβολή της με την οδό Φλογητών έως τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
• Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ.Βενιζέλου, Φλογητών, Ρήγα Φεραίου και τους γύρω δρόμους της περιοχής.
• Τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους με τη βοήθεια των σημαιοφόρων που θα βρίσκονται κατά μήκος της οδού Ελ. Βενιζέλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *