Thursday , 25 April 2024

Δείτε ποια τράπεζα μέσα σε 72 ώρες εγκρίνει δάνεια για επιχειρήσεις, χωρίς προσημείωση

Την έκδοση δανείου μέσα σε μόλις τρεις ημέρες και την άμεση εκταμίευση του ποσού των χρημάτων που θα λάβει ο δανειολήπτης, διασφαλίζει η Eurobank.

Πρόκειται για νέα δάνεια που καλύπτονται από την εγγύηση του Ταμείου Εγγυοδοσίας, τα οποία θα συναφθούν και θα χορηγηθούν ως τις 31 Δεκεμβρίου και αφορούν νέες χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων για κεφάλαιο κίνησης που θα έχουν διάρκεια αποπληρωμής ως και πέντε χρόνια.

Όσον αφορά το ύψος του χορηγούμενου δανείου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το 25% του συνολικού κύκλου εργασιών της επιχείρησης για το 2019 ή το διπλάσιο του ετήσιου μισθολογικού κόστους της επιχείρησης για τα 2019.

«Το πρόγραμμα εγγυοδοσίας αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που δοκιμάζονται, εξασφαλίζοντας ρευστότητα με εξαιρετικούς όρους, τώρα που την έχουν ανάγκη», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας.

Να σημειωθεί ότι η τράπεζα θα λάβει τις απολύτως αναγκαίες εξασφαλίσεις, με ανώτατο ποσοστό για τις εμπράγματες εξασφαλίσεις το 40% επί του ποσού της χρηματοδότησης όπου αυτό απαιτείται ενώ για εννιά στα δέκα δάνεια δεν θα απαιτηθεί προσημείωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *