Friday , 29 March 2024

Δείτε ποια τράπεζα προσφέρει click away σε επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν φυσικό POS ή e-shop

Λύση στο αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν χιλιάδες επαγγελματίες και έμποροι, οι οποίοι δεν διαθέτουν φυσικό POS ή ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για να κάνουν πωλήσεις μέσω του click away, δίνει η Eurobank.

Μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας Eurobank Payment Link, οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να διενεργήσει πωλήσεις κυριολεκτικά με ένα κλικ, στέλνοντας αιτήματα πληρωμής στους πελάτες της με μια απλή διαδικασία ενώ όσες επιχειρήσεις λιανικής δεν διαθέτουν e-shop μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, παρέχοντας τη δυνατότητα εξόφλησης των αγορών με την κάρτα τους.  

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει η υπηρεσία είναι η επιχείρηση να δέχεται παραγγελίες, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω e-mail ή από άλλο μέσο (social media).    

 Τα βήματα

Μόλις ο πελάτης ενημερώσει το κατάστημα για τα προϊόντα που θέλει να αγοράσει, η επιχείρηση στέλνει link από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή της, με αίτημα πληρωμής για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Για να γίνει αυτό, η επιχείρηση θα πρέπει να συνδεθεί στην πλατφόρμα ePOS της Eurobank και να συμπληρώσει τα στοιχεία του πελάτη και της συναλλαγής.  

Αφού λοιπόν δημιουργηθεί το link με το αίτημα πληρωμής, η επιχείρηση θα επιλέξει τον τρόπο αποστολής στον πελάτη, αν θα είναι δηλαδή είτε μέσω e-mail μέσα από την πλατφόρμα ePOS της τράπεζας, είτε μέσω sms. 

Έτσι, ο πελάτης λαμβάνοντας το link, προχωρά στην online πληρωμή της αγοράς με την κάρτα του, είτε εφάπαξ, είτε σε δόσεις.

Η υπηρεσία Eurobank Payment Link παρέχεται δωρεάν στις επιχειρήσεις, οι οποίες επιβαρύνονται μόνο με την προμήθεια και την εκκαθάριση της συναλλαγής.

Να σημειωθεί ότι το τελευταίο δίμηνο, περισσότερες από 500 επιχειρήσεις απέκτησαν το Eurobank Payment Link ενώ για περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται. είτε στο www.eurobank.gr, είτε σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *