Tuesday , 16 April 2024

Δείτε ποιος υπουργός πηγαίνει στο γραφείο του την ίδια ώρα με τις…καθαρίστριες και εργάζεται ακόμα και τις αργίες!

Του Γ. Κατσιάνη

Πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο του στις 7.30 το πρωί και θεωρείται ένας από τους πλέον εργατικούς υπουργούς της κυβέρνησης.

Ο λόγος για τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου.

Όπως αποκαλύπτουν συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου, πολλές φορές οι καθαρίστριες(!) συναντούν τον κ.Καράογλου στην είσοδο του Διοικητηρίου, την ώρα που προσέρχεται στο γραφείο του.

“Τρέχει από το πρωί ως το βράδυ. Καθημερινά έχει πολλές συναντήσεις με διάφορους παράγοντες για θέματα του υπουργείου ενώ το απόγευμα, συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις”, δήλωσε συνεργάτης του.

Όσοι τον γνωρίζουν δεν τους έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, έδωσε κανονικά το παρών στην πανηγυρική δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, παρά το γεγονός ότι στην εκκλησία βρέθηκε και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ενδεικτικό στοιχείο της αποτελεσματικότητας του κ. Καράογλου είναι και το γεγονός ότι κατάφερε να εξοικονομήσει επιπλέον 100.000 ευρώ για τις δράσεις της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), ενόψει και της υλοποίησης του Τεχνολογικού Πάρκου Thess INTEC, στην Περαία.

“Δουλειά, δουλειά, δουλειά…”, είναι η έκφραση που συνηθίζει να λέει στους συνεργάτες του ο κ. Καράογλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *