Thursday , 25 April 2024

Δείτε σε ποια πόλη έκοψαν κλήσεις και αφαίρεσαν πινακίδες, Κυριακή βράδυ(!)

Του Γ. Κατσιάνη

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το βράδυ της Κυριακής τους οδηγούς ΙΧ που είχαν σταθμεύσει τα οχήματα τους, σε υπαίθριο πάρκινγκ, στο Λιτόχωρο Πιερίας.

Είδαν από τα αυτοκίνητα τους να λείπουν οι αριθμοί κυκλοφορίας (πινακίδες), μετά από παρέμβαση της Τροχαίας και στο παρμπρίζ του οχήματος τους να έχουν κοπεί κλήσεις.  

Αφορμή για την…Κυριακάτικη επιχείρηση της Τροχαίας στάθηκε η απερισκεψία οδηγού να σταθμεύσει δίπλα από τουριστικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η έξοδος του οχήματος από τον χώρο στάθμευσης.

Έτσι, ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου κάλεσε την Τροχαία, οι άνδρες της οποίας έσπευσαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο και άρχισαν να μοιράζουν κλήσεις για παράνομη στάθμευση καθώς τμήμα του πάρκινγκ έχει διατεθεί για την στάση και στάθμευση μόνο τουριστικών λεωφορείων.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, η αστυνομική επιχείρηση συνεχίστηκε λίγα λεπτά, αργότερα και σε άλλη περιοχή του Λιτοχώρου.

Αυτή την φορά, οδηγός τιμωρήθηκε με αφαίρεση πινακίδων και κλήση για παράνομη στάθμευση επειδή άφησε το ΙΧ του σε θέση για ΑΜΕΑ(!), μπροστά στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου.  

Μάλιστα, η εικόνα προκάλεσε την εντύπωση πολλών κατοίκων, οι οποίοι παρακολουθούσαν με απορία την επιχείρηση της Τροχαίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *