Friday , 19 April 2024

Δημόσια συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων Νεάπολης -Συκεών πρότεινε στους συνυποψηφίους του ο Ηλίας Ζάχαρης

Επιστολή με την οποία προτείνει τη διοργάνωση δύο ή τριών δημοσίων συζητήσεων με ειδική θεματολογία σε χώρο του δήμου, έστειλε σήμερα προς τους συνυποψηφίους του, υποψηφίους δημάρχους Νεάπολης- Συκεών, ο επικεφαλής της “Κοινωνικής Συνεργασίας”, Ηλίας Ζάχαρης.

Ο κ. Ζάχαρης προτείνει ως θέμα της μίας από τις συζητήσεις αυτές το ζήτημα της ασφάλειας και διαβεβαιώνει ότι θα δεχτεί, οποιοδήποτε θέμα τεθεί προς συζήτηση και οποιοδήποτε πρόσωπο προταθεί ως συντονιστής.

“Η Κοινωνική Συνεργασία θεωρεί το ζήτημα της ασφάλειας ύψιστη προτεραιότητα. Ανέλυσα πρόσφατα τις προγραμματικές θέσεις μας σε δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Νεάπολης με συνομιλητή τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, στον οποίο είπα ότι θα επιμείνουμε στις θέσεις μας, ακόμη κι αν ο ίδιος είναι ξανά υπουργός στο ίδιο υπουργείο και έχει αντίθετη άποψη”, δήλωσε ο κ.Ζάχαρης και σημείωσε πως “η ασφάλεια είναι η άμυνα της κοινωνίας μας”.

“Από εκεί και πέρα δεν έχουμε πρόβλημα να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα τεθεί ως προτεραιότητα από τους συνυποψηφίους μας με οποιοδήποτε πρόσωπο προταθεί ως συντονιστής. Άλλωστε τις προθέσεις και τις προτεραιότητες καθενός μας θα τις κρίνουν οι πολίτες στην κάλπη”, σημείωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *