Monday , 13 May 2024

Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη ορίστηκε ο Δημήτρης Σαρηγιάννης

Χρέη διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει από σήμερα ο Δημήτρης Σαρηγιάννης.

Ο κ. Σαρηγιάννης είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με μεταπτυχιακές σπουδές στο Imperial College του Λονδίνου.

Διαθέτει εμπειρία στη μελέτη και την κατασκευή έργων υποδομής ως μελετητής και στέλεχος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ενώ διετέλεσε αντιπρόεδρος του συλλόγου πολιτικών μηχανικών Θεσσαλονίκης, εκλεγμένο μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και εκπρόσωπος εργαζομένων στο διοικητικό συμβούλιο της «Εγνατία Οδός Α.Ε.».

Από τον Νοέμβριο του 2022 ο Δημήτρης Σαρηγιάννης είναι γραμματέας του τομέα υποδομών μεταφορών και δικτύων του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής.

“Η ανάληψη της τιμητικής αυτής θέσης στην πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα γεμίζει με ευθύνη εμένα και τους συνεργάτες μου αλλά και με διάθεση προσφοράς που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας”, δήλωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο κ. Σαρηγιάννης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *