Friday , 29 March 2024

Δυναμική παρουσία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην κορυφαία έκθεση SICUREZZA 2019

Με σημαντική προβολή των ελληνικών προϊόντων τεχνολογίας αιχμής στο  Μιλάνο, η OLYMPIA ELECTROΝICS A.E. έδωσε δυναμικά το “παρών” στην Διεθνή Έκθεση  SICUREZZA 2019, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου 2019.

Η διεθνής έκθεση SICUREZZA  πραγματοποιείται κάθε  Νοέμβριο στο Μιλάνο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα της ασφάλειας και της πυρανίχνευσης, με επίκεντρο τις λύσεις και την καινοτομία και μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ευρώπη, με πάνω από 26.0000 επισκέπτες από 86 χώρες. Ο μεγάλος αριθμός παρευρισκομένων που επισκέφθηκε το περίπτερο της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είχε την ευκαιρία να  δει τα νέα προϊόντα ασφαλείας της εταιρείας, ενώ η ποιότητα και η τεχνολογία αιχμής αποτέλεσαν το κομβικό σημείο για μελλοντικές  συνεργασίες.

Στα περίπτερα των εκθετών παρουσιάστηκαν συστήματα ΙΟΤ, ευφυείς κάμερες βίντεο, που προειδοποιούν σε περίπτωση πιθανών κινδύνων, λύσεις κατά της εισβολής που μπορούν να αντιμετωπιστούν εξ αποστάσεως, ενσωματωμένα συστήματα cloud, βιομετρία, αναγνώριση προσώπου, τεχνητή νοημοσύνη και drones, συναγερμοί, τα οποία αποτελούν μόνο μερικά παραδείγματα της σημαντικής εξέλιξης που αντιμετωπίζει ο κόσμος ασφάλειας.

Την OLYMPIA ELECTRONICS A.E., την μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, εκπροσώπησαν στην SICUREZZA ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νίκος Αρβανιτίδης και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Δημήτρης Λακασάς, οι οποίοι  επέστρεψαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτήν την πρώτη παρουσία της εταιρείας  στην έκθεση SICUREZZA, αφού τα νέα καινοτόμα προϊόντα συναγερμού και πυρανίχνευσης προσέλκυσαν πολύ σημαντικό ενδιαφέρον και  δημιούργησαν πιθανότητες  για νέες συμφωνίες και συνεργασίες. Στο περίπτερο της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.  παρέστη ο κ. Μιχάλης Αγγελίδης, εκπρόσωπος της στην Ιταλική αγορά, με έδρα την Πάδοβα. Στόχος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι να δώσει στην αγορά έξυπνες λύσεις, που να συνδυάζουν τις καλύτερες τεχνολογίες με  τις εξελικτικές κινητήριες δυνάμεις, προς την αγορά του αύριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *