Friday , 29 March 2024

Δυναμικό “παρών” της OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε. στην έκθεση ELEC-TEC 2020

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού και πολλαπλές συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 3η Διεθνή Έκθεση ELEC-TEC 2020, που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο M.E.C.- Παιανίας.

Η ELEC-TEC, η πλέον εξειδικευμένη έκθεση για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας, ξεκίνησε να διοργανώνεται από το 2016, με στόχο να καταστεί θεσμός για τον χώρο και να καθιερωθεί ως ένα σημείο αναφοράς όπου θα προβάλλεται κάθε πτυχή του κλάδου.

 Η έκθεση ELEC-TEC 2020, με διεθνή χαρακτήρα και σύγχρονη θεματολογία, κατάφερε να προσελκύσει κορυφαίες επιχειρήσεις από τον  κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού ασφαλείας. Το περίπτερο Β1 της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επισκέφτηκαν έμποροι ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χρήση των προϊόντων  της εταιρείας, που διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές και συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις των έγκριτων αναγνωρισμένων Ευρωπαϊκών εργαστηρίων. Επίσης πολλοί από τους επισκέπτες είχαν  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που πραγματοποίησε η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 με θέμα: «Νέα Ηλεκτρονικά Συστήματα Φωτισμού Ασφαλείας & Πυρανίχνευσης», με ομιλητή τον Επικεφαλή του Υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Γρηγόρη Καπάτο, ο οποίος παρουσίασε τα σχετικά προϊόντα και έδωσε λύσεις & ιδέες στους συνέδρους.

Από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρευρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της, κ. Νικόλαος Λακασάς, κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης, κ. Δημήτριος Λακασάς και κ. Διονύσιος Λακασάς, ο Εμπορικός Διευθυντής – κ.  Πολύκαρπος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος Αθηνών – κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, το προσωπικό του Υποκαταστήματος της Αθήνας, το Τμήμα Πωλήσεων και το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας. Η ELEC-TEC 2020 διοργανώθηκε από την Τ-PRESS  και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και υποσχέσεις για την πορεία του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ήταν για ακόμη μία φορά χάλκινος χορηγός της έκθεσης, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την έμπρακτη υποστήριξή της στις κορυφαίες κλαδικές εκδηλώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *