Thursday , 25 April 2024

Δυναμικό “παρών” της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση BALTEXPO 2019, στην Πολωνία

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμμετείχε επιτυχώς για ακόμη μία φορά σε Διεθνή Έκθεση. Πρόκειται για την συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση BALTEXPO, την μεγαλύτερη έκθεση της Πολωνίας και ένα από τα πιο διάσημα θαλάσσια γεγονότα στην Ευρώπη, η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια από το 1982. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2019 στο Gdansk της Πολωνίας. Στην σημαντική αυτή εκδήλωση παρουσιάστηκαν επιτεύγματα που αφορούν τους τομείς της ναυπηγικής βιομηχανίας, της βιομηχανίας θαλάσσιων & σκαφών & των επιχειρηματικών υπηρεσιών.

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρουσίασε τα προϊόντα της στο stand: No 3.15.  Την εταιρεία εκπροσώπησε ο αντιπρόσωπός της στην Πολωνία, κ. Γιώργος Αθανασιάδης, CEO OLYMPIA ELECTRONICS POLSKA και ο Υπεύθυνος Ναυτιλίας του Υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Γρηγόρης Καπάτος, οι οποίοι παρουσίασαν στους επισκέπτες την 40ετή πορεία της εταιρείας  και τα νέα σχέδιά της. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας της εταιρείας, όπως το διευθυνσιοδοτούμενο φωτισμό ασφαλείας και πυρανίχνευσης, το νέο σύστημα ασύρματου συναγερμού καθώς και τα συστήματα πυρανίχνευσης & φωτισμού ασφαλείας για τη ναυτιλία.  

     Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας ιδιαίτερα δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 72 χώρες του κόσμου και στην προσπάθειά της να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους εμπορικούς της ορίζοντες, συνεχίζει το ανοδικό της έργο με το να παράγει «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής».  Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επιχειρεί παγκοσμίως και έχει ως στόχο να ισχυροποιήσει την παρουσία της στην μεγάλη  αγορά της ναυτιλίας, την μεγαλύτερη «παραδοσιακά» δύναμη της χώρας μας, εντός των συνόρων της αλλά και εκτός αυτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *