Thursday , 28 March 2024

Δυο αθλητές ποδηλασίας νεκροί και άλλοι τέσσερις τραυματίες-οι δυο σοβαρά, σε τροχαίο στην Πτολεμαΐδα-Ανάγκη για αίμα

Ο 25χρονος Γιώργος Πράσσος από το Πλατανόρευμα Σερβίων και ο 24χρονος Γιώργος Μίλτσης από την Έδεσσα-σπουδαστής των ΤΕΙ Φλώρινας, αμφότεροι αθλητές ποδηλασίας είναι τα δυο τραγικά θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα στην Πτολεμαΐδα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο κινούμενο στον επαρχιακό δρόμο Πτολεμαΐδας-Αρδασας, για άγνωστο λόγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε μια ομάδα από έξι ποδηλάτες που κατευθύνονταν προς την Πτολεμαΐδα.

Δυο ποδηλάτες – οι προαναφερόμενοι – είναι νεκροί, ενώ άλλοι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση και δύο έχουν πιο ελαφρά τραύματα. Στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας μεταφέρθηκε και η οδηγός του οχήματος, η οποία νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.

Οι πρώτοι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που στάθμευε στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, ενώ χρειάστηκε να επιστρατευθούν δύο ακόμη ασθενοφόρα από την Κοζάνη, προκειμένου να συνδράμουν στην άμεση μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο.

Ανάγκη για αίμα

Με ανακοίνωσή του το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο γνωστοποιεί ότι λόγω του τροχαίου με τους ποδηλάτες χρειάζεται αίμα και καλεί τους πολίτες να προβούν σε αιμοδοσία από αύριο (Δευτέρα 24 Ιουνίου) το πρωί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *