Wednesday , 24 April 2024

Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε πολύτεκνες οικογένειες με χαμηλό εισόδημα

Μια σημαντική πρωτοβουλία που αναδεικνύει τον κοινωνικό χαρακτήρα των επιχειρήσεων, υλοποιεί ελληνική εταιρεία.

Ο λόγος για την Helleniq Energy, η οποία προσφέρει ως και 500 λίτρα δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης ΕΚΟ σε οικογένειες που έχουν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά και χαμηλό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα.

Η κοινωνική δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Κύμα Ζεστασιάς” και δικαίωμα συμμετοχής έχουν πολύτεκνες οικογένειες με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα ως 20.500 ευρώ, το αυξάνεται με το ποσό των 2.626 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί πέραν των τεσσάρων.

“Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, δεν μπορούμε να αγνοούμε εκείνους τους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν περισσότερο ανάγκη τη συνεισφορά μας. Αντιθέτως, είναι καθήκον μας να στρέφουμε σε αυτούς το βλέμμα μας και να συμβάλλουμε έτσι ώστε να ελαφρύνουμε το βάρος του σπιτικού προϋπολογισμού και να προσφέρουμε ένα “Κύμα Ζεστασιάς” τις φετινές γιορτές”, δήλωσε ο πρόεδρος της HELLENiQ ENERGY, Γιάννης Παπαθανασίου.

“Καλωσορίζουμε την πρωτοβουλία της HELLENiQ ENERGY για δωρεάν διάθεση πετρελαίου θέρμανσης σε πολύτεκνες οικογένειες, μέσω της οποίας αναμένεται να επωφεληθούν έως και 20.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα”, σημείωσε από την πλευρά του ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις του στην διαδικτυακή πλατφόρμα  https://zestasia.helleniq.gr έως την 31η Δεκεμβρίου του 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *