Saturday , 20 April 2024

ΕΒΕΘ: Δωρεά 300.000 ευρώ στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, Γ. Παπανικολάου και Ιπποκράτειο

Την επιταγή των 300.000 ευρώ, για την έκτακτη ενίσχυση κρατικών νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, παρέδωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Μασούτης, στον Πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, Νικόλαο Πέντζο.

Το ΕΒΕΘ ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και συνεισέφερε στο πρόγραμμά του «Προσφέρω στην Υγεία».

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, το ΕΒΕΘ ενισχύει με την δωρεά του, ισομερώς, τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου και Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Το ΕΒΕΘ, που είναι ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, στέκεται στο πλευρό της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Εθνικού Συστήματος Υγείας και συνεισφέρει στο εξαιρετικά δύσκολο έργο, που επιτελεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας. Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Μασούτης και το Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Θ. εύχονται καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο σημαντικό έργο τους και τους συγχαίρουν για την προσφορά τους

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *