Friday , 29 March 2024

ΕΒΕΘ: Επιδότηση συμμετοχής των μελών του στην 84η ΔΕΘ, που έχει τιμώμενη χώρα την Ινδία

Ζωηρό είναι  το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΘ να μετάσχουν, με επιδότηση του Επιμελητηρίου, στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί  στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης μας.  Ήδη έχει καλυφθεί το 70% του συνολικού διαθέσιμου εμβαδού, ενώ για την επιλογή των επιχειρήσεων που θα επιδοτηθούν θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Με «κληρονομιά» την ιδιαίτερα πετυχημένη συμμετοχή του σε πολλές διοργανώσεις της Διεθνούς Έκθεσης, το ΕΒΕΘ δίνει το «παρών» του στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , επιδοτώντας τις επιχειρήσεις-μέλη του, προκειμένου να μετάσχουν στη ΔΕΘ, τα βασικά γνωρίσματα της οποίας είναι η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ αποφάσισε την ενοικίαση μεγάλου εκθεσιακού χώρου στο Περίπτερο 16, καθαρού εμβαδού 740 τμ, προκειμένου να στεγάσει επιχειρήσεις – μέλη του, απ’ όποιον κλάδο κι αν προέρχονται, δίνοντας τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης, με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες.

Σημειώνεται ότι για τις επιχειρήσεις που θα ανταποκριθούν μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 ισχύει προνομιακό κόστος συμμετοχής, ενώ από τη Δευτέρα  15 Ιουλίου 2019 θα υπάρξει επιβάρυνση 10%.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ  ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημ. Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, 2310 370.132 .

Η ΔΕΘ του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, με Τιμώμενη Χώρα την Ινδία, μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες παγκοσμίως, φιλοδοξεί να αποτελέσει την επιχειρηματική πλατφόρμα για την ισχυροποίηση της επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Η Ινδία αναμένεται να καταταγεί ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες οικονομικές δυνάμεις στον κόσμο κατά τα επόμενα 10-15 χρόνια, αξίζει δε να σημειωθεί ότι στη χώρα αντιστοιχεί το 55% της παγκόσμιας IT- BPM (Information Technology-Business Process Management) outsourcing επιχειρηματικής δραστηριότητας για το οικονομικό έτος 2018 (ύψους 185-190 δις US$), ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή γενοσήμων φαρμάκων στον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *