Thursday , 28 March 2024

Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Τριανδρία – Κ. Ζέρβας: “Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δίπλα στον πολίτη”

Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί το νέο ΚΕΠ της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη.

“Στα τρία χρόνια της Διοίκησής μας παραδώσαμε τρία σύγχρονα ΚΕΠ. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης βρίσκεται δίπλα στον πολίτη”, τόνισε από το βήμα της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και πρόσθεσε: “Όταν μιλάμε για ψηφιακή διακυβέρνηση, για αποκέντρωση, για καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργούμε τις αντίστοιχες υποδομές. Αξιοποιήσαμε ένα ιδιόκτητο ακίνητο του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε χρόνο εξπρές διαμορφώσαμε σε ένα πολύ κεντρικό σημείο ένα νέο ΚΕΠ, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τον πολίτη”.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχώρησε, επίσης, παράλληλα, όπως επισήμανε ο κ.Ζέρβας, στην ψηφιοποίηση 40 και πλέον υπηρεσιών, ώστε οι πολίτες και οι επαγγελματίες να εξυπηρετούνται άμεσα και αποτελεσματικά μέσω διαδικτύου, χωρίς να χρειάζεται να προσέλθουν στο Δημαρχείο.
Το ΚΕΠ της Τριανδρίας λειτουργεί πλέον στην οδό Ελευθερίας 24 (στο ισόγειο του παλιού δημαρχείου Τριανδρίας), σε ένα σημείο κεντρικό με άμεση και άνετη πρόσβαση για τους πολίτες.

Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι μεταφέρθηκε σε νέο κτίριο το ΚΕΠ της Τούμπας, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να εξυπηρετούνται καλύτερα, ενώ είχε προηγηθεί η οριστική επίλυση του ζητήματος της στέγασης του ΚΕΠ της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας με τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Λαγκαδά.
Την ικανοποίησή τους για τη λειτουργία του νέου ΚΕΠ εξέφρασαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, Στέλιος Λιακόπουλος κι ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, Στέφανος Αβραμίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *