Thursday , 9 May 2024

Εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Έδεσσας: Μετ΄εμποδίων η κυκλοφορία, λόγω ασφαλτόστρωσης του δρόμου– Πού γίνονται οι εργασίες

Μετ’ εμποδίων γίνεται σήμερα, Σάββατο, από τις 07.00 το πρωί, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας καθώς συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εκτελούν εργασίες στο δρόμο και πιο συγκεκριμένα, στο ύψος του κόμβου του νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Συγκεκριμένα, οι εργασίες εκτελούνται μέχρι τις 07.00 το απόγευμα στο τμήμα από τη Χ.Θ. 47+000 έως τη Χ.Θ. 47+500, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Ήδη υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Και έργα τοποθέτησης στηθαίων στην ε.ο. 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας
Επίσης σήμερα στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εκτελούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας στο δρόμο. Οι εργασίες θα συνεχιστούν τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου και τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου.

Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας
Οι εργασίες γίνονται στην κεντρική νησίδα του δρόμου και πιο συγκεκριμένα από τη Χ.Θ. 10+000 μέχρι τη Χ.Θ. 11+300 περίπου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας σε ένα ρεύμα ανά φορά. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στη διάρκεια των εργασιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *