Friday , 19 April 2024

Εκδήλωση προς τιμή των παιδιών των εργαζομένων που αρίστευσαν διοργάνωσε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Αφιερωμένη στα παιδιά των εργαζομένων που αρίστευσαν ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε  η διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Ο Γενικός Διευθυντής, Λεωνίδας Μπακούρας, καλωσορίζοντας τα παιδιά των εργαζομένων στην «οικογένεια» της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, υπογράμμισε ότι μετά την έλευση του νέου μετόχου ενισχύεται το όραμα της εταιρείας για την αποδέσμευση της διαχρονικής αξίας με επίκεντρο τον άνθρωπο. 

«Όπως η εταιρεία, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν κατάφερε να κινείται σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά, μετατρέποντας τις προκλήσεις σε ευκαιρίες, έτσι και ο προσωπικός αγώνας όλων θα πρέπει να έχει υψηλή στόχευση και να διέπεται από σταθερές αξίες που προάγουν το κοινωνικό καλό», τόνισε και σημείωσε ότι οι αποτυχίες θα πρέπει να υπαγορεύουν τη επιμονή στον αγώνα ενώ οι επιτυχίες δεν θα πρέπει να φθείρουν όσους τις απολαμβάνουν.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής  Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Αδαμάντιος Μαντής συνεχάρη όλα τα παιδιά για την πρόοδο και την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά το περασμένο έτος και επεσήμανε την ανάγκη επιβράβευσης και αναγνώρισης της μοναδικής προσπάθειας που καταβάλλει το κάθε παιδί, ανεξάρτητα από τις τελικές του επιδόσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *