Thursday , 25 April 2024

Εκκαθάριση εν λειτουργία της “ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ” ξεκινά η Eurobank

Από δημοσίευμα άλλου μέσου ενημέρωσης έμαθαν χθες βράδυ (Τρίτη 18 Ιουνίου) οι εργαζόμενοι της “Ναυτεμπορικής” ότι η Eurobank έχει καταθέσει αίτηση υπαγωγής της “Ναυτεμπορικής” σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης εν λειτουργία, όπως και ότι η διοίκηση της εφημερίδας φέρεται να έχει ήδη καταθέσει αίτημα προστασίας από τους πιστωτές της.

Η ίδια διοίκηση (της εφημερίδας) που μόλις την περασμένη εβδομάδα απηύθυνε συστάσεις στους εργαζόμενους να μην ακούνε τις φήμες περί εκκαθάρισης και ότι το μαγαζί δεν πηγαίνει στα βράχια, όταν οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να απειλήσουν με απεργία για να τους καταβληθεί έστω ένα μέρος των δεδουλευμένων τους, συγκεκριμένα το τελευταίο 25% του μισθού του Μαρτίου.

Τα δάνεια της “Ναυτεμπορικής” που έχει καταγγείλει η Eurobank είναι σύμφωνα με πληροφορίες 6 εκατ.ευρώ και πλέον, ενώ άλλα περίπου 6 εκατ.ευρώ φέρονται να είναι οι οφειλές της εταιρείας προς το δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς κ.ο.κ.

Δεδομένου ότι η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χ.Α. (σ.σ. σε καθεστώς αναστολής επί περίπου ενάμισυ χρόνο) οφείλει να προβεί άμεσα σε σχετική ανακοίνωση προς το Χ.Α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *