Saturday , 20 April 2024

Εκλογές 2023: Πού θα πάνε σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί – Οι προεκλογικές τους περιοδείες

Ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου συνεχίζονται και σήμερα οι περιοδείες των πολιτικών αρχηγών. Πιο συγκεκριμένα:

Ο αρχηγός της ΝΔ
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Αιδηψό και την Ιστιαία στην Εύβοια. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Φθιώτιδα όπου θα επισκεφθεί τη Γλύφα και τη Στυλίδα. «Βάλαμε τον πήχη ψηλά και τον βάζουμε μαζί ακόμη ψηλότερα για ακόμα καλύτερα ποσοστά στον Ασπρόπυργο, για ακόμα καλύτερα ποσοστά στη Δυτική Αττική, όχι απλά για την 3η, αλλά για την 4η έδρα» τόνισε χθες σε ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στον Ασπρόπυργο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει στις 10:30 το πρωί έκτακτη ωριαία συνέντευξη Τύπου για ζητήματα της οικονομίας, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το νομό Λαρίσης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:
-Στις 14:30 μ.μ.: Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και μέλη του δ.σ. της Ένωσης Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Λάρισας (Hellas Stones ΒΙΠΕ Λάρισας).
-Στις 18:00 μ.μ.: Θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγρότη (Κιλελέρ).

-Στις 18:15 μ.μ.: Θα συζητήσει με αγρότες και κτηνοτρόφους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για την ανάπτυξη και στήριξη του πρωτογενούς τομέα. (αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Κιλελέρ).
-Στις 19:30 μ.μ.: Θα κάνει περιοδεία στην κεντρική αγορά της Λάρισας και απεύθυνση στους πολίτες (εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ, Παπακυριαζή και Πατρόκλου).
-Στις 20:30 μ.μ.: Θα επισκεφτεί τον Τύρναβο (κεντρική πλατεία).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Στις 11:45 το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί την Κατερίνη. Στις 14:00 μ.μ. θα βρίσκεται στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεταποίησης Ακτινιδίου στον Πυργετό και στις 15.30 μ.μ. θα αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Στις 20:00 το βράδυ ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στο Βόλο.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί τον Βόλο.
-Στις 7:00 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους περιβαλλοντικών οργανώσεων και επιτροπών αγώνα για τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Μαγνησίας.

-Στις 8:30 μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραλία του Βόλου.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης
Σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ιωάννινα θα περιοδεύσει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος. Συνοδεία υποψηφίων βουλευτών και στελεχών του κόμματος θα φθάσει στο Μεσολόγγι στις 11:30 το πρωί, ενώ στις 13:30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *