Friday , 19 April 2024

Εκλογές 2023: Πού πάνε, τι κάνουν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην τελική ευθεία οι εκλογές της 21ης Μαΐου και οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν τις τελευταίες επαφές τους με τους Έλληνες ψηφοφόρους στις περιοδείες και ομιλίες τους που έχουν προγραμματίσει γι’ αυτή την εβδομάδα.
Σήμερα, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέπτεται την Κρύα Βρύση Πέλλας και τη Νάουσα Ημαθίας. Το απόγευμα, στις 19:00 μ.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Εν τω μεταξύ η προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη 18/5, προεκλογική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται στο Παλέ ντε Σπορ. Η αλλαγή, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε λόγω του φόβου βροχής. Έτσι από τον ανοιχτό χώρο του Λιμανιού, όπου θα διεξαγόταν αρχικά η εκδήλωση, εντέλει θα πραγματοποιηθεί στον κλειστό χώρο του Παλέ ντε Σπορ.
Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται σήμερα το Ηράκλειο Κρήτης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα μιλήσει στις 19.30 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης θα παραχωρήσει σήμερα στις 10:50 συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και τον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM. Στις 13:00 μ.μ.θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Τσούρα, που θα τελεστεί στον ιερό ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Στις 19:00 μ.μ., το απόγευμα, ο κ. Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία στην Αθήνα στην πλατεία Ασωμάτων, στο Θησείο.
Σήμερα στην Αθήνα και η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του KKE. Θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος στις 20:00 μ.μ.. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Διακαναλική Συνέντευξη του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Στις 20:00 μ.μ. ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, θα μιλήσει στην Πάτρα, στο Νότιο πάρκο.
Τέλος, σήμερα Τετάρτη ο προέδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μίλησε σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *