Friday , 19 April 2024

ΕΛΑΣ: Δεν θα επιτρέπεται η κίνηση σε αυτοκίνητα που δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες το εορτασικό τριήμερο

Αυστηρά μέτρα παίρνει η Αστυνομία ενόψει του εορταστικού τριημέρου. Οπως ανακοινώθηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας θα συμπέσει με τις μετακινήσεις του τριημέρου των Θεοφανείων και κυρίως με την επιστροφή των εκδρομέων.

Οπως ανακοινώθηκε από τις 6 το πρωί της Κυριακής μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών αυτοκινήτων άνω του 1,5 τόνου στο εθνικό οδικό. Απαγορεύεται επίσης η κίνηση των οχημάτων στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης. Επίσης, όλα τα οχήματα που δεν φέρουν ειδικά ελαστικά πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες και όπως επισημαίνεται θα γίνονται έλεγχοι από την Τροχαία σε όλο το εθνικό δίκτυο, ενώ υπογραμμίζεται ότι δεν θα επιτρέπεται η κίνηση σε αυτοκίνητα που δεν έχουν εφοδιασθεί με αλυσίδες.

Από την Αστυνομία καλούνται οι πολίτες που πρόκειται να μετακινηθούν να ενημερώνονται συνεχώς πριν και κατά την διάρκεια του ταξιδιού toyw από τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και το διαδίκτυο, ενώ οι κατά τόπους Αρχές θα ενημερώνουν για τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του οδικού δικτύου σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *